Med Secure Score fra Microsoft kan du få et meget præcist overblik over, hvor sikker din Office 365 er.

Din Secure Score er et samlet udtryk for, hvor godt din konfiguration følger sikkerhedsanbefalinger fra Microsoft. F.eks. får du 10 point for hver adminkonto, hvor MFA er konfigureret, og 15 point, hvis du hver uge kigger på rapporten over hvilke konti, der er blevet logget på efter flere fejlslagne forsøg.

Tallet i sig selv er måske ikke så interessant, men analysen giver et rigtigt godt overblik over, hvad der er vigtigt at holde øje med, og hvor der er forøget risiko for angreb. Det kan f.eks. være gamle konti, der ikke længere er i brug, og hvor en hacker dermed har mulighed for at skaffe sig adgang uden at blive opdaget. Eller det kan være et link til data i OneDrive eller SharePoint, der er delt med anonym adgang uden angivelse af udløbstid.

Udover selve analysen af din nuværende Office 365-konfiguration, får du også hjælp til at forbedre sikkerheden i form af rådgivning under hvert enkelt punkt samt direkte links til den side, hvor du kan ændre den pågældende konfiguration.

Du kan finde din Secure Score ved at logge på https://securescore.office.com med en admin-konto. Prøv det! Jo før, jo bedre. Og tag derefter action på de vigtigste resultater af analysen.

 

Secure Score