Hvorfor skal du vælge Cloud123?

Hos Cloud123 får du en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi tager altid udgangspunkt i dig og din virksomhed og rådgiver dig om, hvilken løsning du vil kunne drage fordel af. Vi styrer dit cloud projekt fra start til slut og tager hånd om evt. 3. parts leverandører, så du oplever en sammenhængende proces uden løse ender og med fuld information undervejs.  Fra starten bliver du tildelt en dedikeret kontaktperson, der vejleder dig hele vejen, og som du altid kan tage fat i, hvis der opstår spørgsmål eller problemer.

Vores Azure konsulenter Eva og Ulrik er specialister i Microsoft-produkter og har mange års erfaring med design og implementering af infrastruktur samt migrering af kørende produktionsmiljøer, og vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til oprettelse, flytning af eksisterende data, drift og fejlfinding.

Cloud123 er Microsoft Gold Partner og certificeret i Azure

Microsoft har udnævnt Cloud123 til Gold Cloud Platform Partner. Det er et kvalitetsstempel fra Microsoft, der anerkender vores kompetencer indenfor Microsoft Azure og Microsofts øvrige cloud teknologier. Samtidigt giver vores Gold Partner status en række fordele for vores kunder, f.eks. adgang til udvidet support hos Microsoft og mulighed for at få tilskud fra Microsoft til udvalgte cloud projekter.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder i skyen.

Tlf: 78 72 41 75/ info@cloud123.dk

Følg os på LinkedIn og Facebook