Strømlinet infrastruktur i Azure

For SolvencyTool har Cloud123 designet og implementeret en ny infrastruktur baseret på Azure og Direct Access. Løsningen giver medarbejderne fuld adgang til data direkte i stifinder, nem styring af rettigheder og fuld sikkerhed, uanset om der kobles op fra kontoret eller på farten. Løsningen er bundet sammen med Azure AD, så der kan bruges samme login til både computer, Office 365 og Team Services. Naturligvis med understøttelse af multifactor authentication.

“Tidligere havde vi vores data liggende i SharePoint, men vi var trætte af, at synkroniseringen ofte fejlede. Med hjælp fra Cloud123 har vi fået en strømlinet infrastrukturløsning i Azure, der giver os høj sikkerhed og fuld kontrol over data. Og så virker det bare!”

Martin Johansen, CIO, SolvencyTool

Azure workshop

Cloud123 afholdt Azure workshop hos Better Students, hvor de relevante medarbejdere deltog. Og inden dagen var omme, havde Better Students et kørende udviklingsmiljø i Azure, og medarbejderne havde samtidigt fået en grundlæggende viden om, hvordan det hele var skruet sammen.

“Better Students ønskede i 2015 at flytte vores udviklingsmiljø til servere hos Azure. Eva var en yderst kompetent hjælp ifm. flytningen og den efterfølgende drift af serverne. Jeg giver Eva mine varmeste anbefalinger.”


Rådgivning og fejlretning

Danske Skoleelever har flyttet alle servere i Azure og bruger Cloud123 som cloud konsulenter ved spørgsmål og problemer.

“Vores samarbejde med Cloud123 sikrer, at vi altid har adgang til kompetente og erfarne konsulenter med en stor viden om Azure og Office 365. Og så er det et ekstra plus, at de er meget servicemindede og utroligt hurtige til at hjælpe, når vi henvender os med et problem”


Azure konsulenter

Når Right People Group har brug for hjælp til Azure, kontakter de Cloud123.

“Vi har med stor tilfredshed anvendt Eva Henning Jensen som cloud konsulent, og hun har vores varmeste anbefaling.”

Søren Rosenmeier, Partner i Right People Group